Forumissa tapahtuu: KUUMAA minikeikka + meet & greet

Uutta Hyvikset ja pahikset -albumia juhlitaan Forumin 0-kerroksessa torstaina 13. huhtikuuta.

Kulunut vuosi on ollut KUUMAAlle käänteentekevä: Uuden Musiikin Kilpailu, neljä Emma-ehdokkuutta, Vuoden Yhtye -pysti ja viikko toisensa jälkeen listojen kärkipaikat niin radioissa kuin suoratoistopalveluissa.

KUUMAA on muutamassa vuodessa noussut yhdeksi maan suurimmista yhtyeistä. Bändin jäsenet Johannes BrotherusJonttu Luhtavaara ja Aarni Soivio hurmaavat välittömällä energiallaan niin musiikissaan kuin keikoillaankin. Yhtyeen ydintä ovat suuret, tunnistettavat melodiat, tarttuvat tekstit ja valovoimainen live. KUUMAA on vilpittömyydellään lyönyt läpi koko kansan sydämiin – yhtye on kiistaton kotimaisen popin suunnannäyttäjä.

Uuden Hyvikset ja pahikset -albumin kunniaksi KUUMAA vierailee Forumissa minikeikalla ja tapaamassa faneja torstaina 13.4. klo 17:00 alkaen. Tapahtuman aluksi kuullaan muutamia kappaleita livenä. Minikeikkaa voi seurata 0-kerroksen lisäksi Forumin ylemmistä kerroksista. Keikan jälkeen käynnistyy meet & greet 0-kerroksen lavalla. Lyhyessä fanitapaamisessa on mahdollista saada nimmarikortti tai yhteiskuva. Meet & greetille on varattu rajoitettu aika ja tapaamiseen pääsee jonotusjärjestyksessä. Jonoon voi saapua tapahtumapäivänä.

31. maaliskuuta  julkaistu Hyvikset ja pahikset -albumi on kerännyt ennen julkaisuaan jo lähes 27 miljoonaa kuuntelukertaa ja sen kaikki singlet ovat striimanneet kultaa, platinaa tai tuplaplatinaa. Tammikuussa julkaistu Ylivoimainen striimasi platinaa alle kahdessa kuukaudessa ja on ollut julkaisustaan lähtien virallisen singlelistan top 5:ssa. Viime heinäkuussa julkaistu jättihitti Tulipalo on kerännyt yli kymmenen miljoonaa striimiä, rikkoen tuplaplatinarajan. Single on viihtynyt jo yhteensä 12 viikkoa virallisen radiolistan kärjessä ja se on edelleen Spotifyn viiden kuunnelluimman kappaleen joukossa. Kaiken kaikkiaan yhtyeen tuotanto on kerännyt 46 miljoonaa kuuntelukertaa pelkästään Spotifyssa.