Forumista saat sopivat lahjat myös lapsille

XS Lelut on oiva paikka pukinkontin täyttämiseen

Forumin 3. kerroksessa sijaitseva XS Lelut on loistava paikka lasten joululahjaostoksille. Alle kouluikäisille sopivien lelujen lisäksi tarjolla on valtava valikoima sekä perheen pienimmille että jo vähän isommille sopivia ikisuosikkeja kuten Barbeja, LEGOja, L.O.Leja, Ryhmä Hau -leluja jne. Lelujen lisäksi liikkeestä löytyy laaja kattaus erilaisia pelejä sekä monipuolisia askartelutarvikkeita.

Käy Muumilaaksoon

Toinen pikkuväen paratiisi on 1. kerroksen Moomin Shop. Kukapa ei rakastaisi omaa suosikkihahmoaan ihanana Muumipehmona? Valikoimissa on melkeinpä kaikkea mahdollista Muumiaiheista ruokailuvälineistä lautapeleihin ja sukkahousuista kylpyleluihin. Ja vinkki: täältä löydät ihastuttavat lahjat myös aikuisille!

Pehmeisiin paketteihin

Parhaimmillaan pehmeä paketti ilahduttaa sekä lahjan saajaa että hänen vanhempiaan. Oikea koko kannattaa kysyä vanhemmilta, jotta ylimääräiseltä vaihtorumbalta vältyttäisiin. Forumin ylimmästä kerroksesta Kukontorin vierestä löytyy lastenvaatteiden erikoisliikkeet Jesper Junior ja Reima. Lisäksi lastenvaatteita on mm. H&M:lla, Lindexillä sekä Mangolla. Gina Tricotin Young -mallisto on suunnattu 134–164 senttisille. Lasten jalkineita tarjoaa mm. Ponkes the Shop.

Liikunnan riemua

Jos lahjansaaja on liikkuvaista sorttia, on Forumissa mistä valita. Stadiumin lippulaivamyymälästä löytyy välineet ja varusteet lajiin kuin lajiin. Intersport palvelee sporttaajia kahden kerroksen voimin tasoilla 0 ja 1. Jos lapsi on päässyt mukaan tanssin tai voimistelun saloihin, kannattaa lahjahankinnoissa kääntyä Piruetin puoleen.

Entäs ne digipaketit?

Forumista löytyy ratkaisu myös hankalimman kohderyhmän eli teinien lahjontaan, sillä Elisan, DNA:n, Telian sekä Fonumin liikkeistä löytyy varmasti sopiva sisältö vaativammallekin lahjansaajalle.

Viisi varmaa vinkkiä lasten lahjalistalle:

 1.      Pehmolelu

2.      Lautapeli

3.      LEGO-pakkaus

4.      Peliaika-lahjakortti

5.      Urheiluväline

Tule mukaan Joulupuu-keräykseen

Joulu on kaikkien juhla ja jokainen lapsi ansaitsee lahjan. Joulupuu-keräys on tänäkin vuonna Forumin suurin hyväntekeväisyysyhteistyö – toivomme sinunkin osallistuvan!

Tuo oma pakettisi keräyspisteelle ja ole mukana tuomassa jouluiloa kaikille lapsille. Tänä vuonna keräyksen teemana on nuorten mielenterveys- ja jaksamistaitojen vahvistaminen.

Lisätietoa Joulupuu-keräyksestä: https://helsinki.joulupuu.org/