Gina Tricot muuttaa ja avaa upean uuden konseptin myymälän Forumiin

Gina Tricotin avajaisia juhlitaan torstaina 7. huhtikuuta uudessa myymälätilassa 2-kerroksessa.

Forumin Gina Tricot saa uudet, upeat tilat Forumin 2-kerroksesta valoaukon ympäriltä. Muutto Forumin toisesta päästä, osoitteesta Mannerheimintie 14, on jo käynnistynyt ja uutta myymälää rakennetaan vauhdilla. Myymälätilaa varten Forum yhdisti neljä eri kokoista liiketilaa yhdeksi suureksi myymäläksi. Nyt on Gina Tricotin henkilökunnan vuoro viimeistellä tilasta upea! Gina Tricotin toimitusjohtaja Ted Boman kertoo, millainen uusi myymälä tulee olemaan ja mitä odotuksia heillä on uudesta myymälästä.


Uusi myymälä on moderni, inspiroiva ja yllättävä

Uusi Forumin myymälä on uudenlainen ja jännittävä shoppailuelämys, joka koostuu inspiroivasta ja trendikkäästä ympäristöstä. Myymälän tarjonta kattaa kaikki Gina Tricotin konseptit, mukaan lukien Young-nuortenmalliston ja Home-sisustusmalliston, kaikki yhdessä kerroksessa. Uudessa myymälässä on digitaalisia näyttöjä, joissa esitettävistä kampanjoista asiakkaat voivat inspiroitua ja jotka tarjoavat asiakkaille opastusta esimerkiksi suosikkifarkkujen löytämiseen. Lisäksi farkkuosasto saa täysin uudenlaisen ja inspiroivan konseptin, päivitetyn esillepanon ja sisustuksen, sanoo Boman.

Uusi sijainti ja uusi konsepti

Toimitusjohtaja näkee, että myymälän uusi sijainti Forumissa on juuri oikeanlainen Gina Tricotille. Myymälä tulee inspiroimaan asiakkaita digitaalisuudella ja farkkuosaston uudenlainen ulkoasu tulee yllättämään asiakkaat täysin. "Uskomme, että Forumin uusi  myymälä ja Helsingin kaupunkikeskusta luovat yhdessä inspiroivan ostosympäristön, joka kutsuu tulemaan vierailulle yhä uudelleen ja uudellen", Boman vahvistaa.

Avajaisia juhlitaan kokonainen viikonloppu

Gina Tricot toivottaa kaikki Helsingissä liikkuvat tervetulleeksi tutustumaan uuteen konseptimyymälään. "Odotamme innolla 7. huhtikuuta vietettäviä avajaisia voidaksemme toivottaa kaikki asiakkaamme tervetulleeksi juhlimaan kanssamme, nauttimaan mahtavista avajaistarjouksista ja yllätyksistä uudessa upeassa myymälässämme", toivottaa Boman. 

 Kuvat: Gina Tricot media.