Helsinki Pride 2024 X Forum

Suomen suurinta ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtumaa, sateenkaariyhteisöä ja yhdenvertaisuutta juhlivaa Helsinki Pride -kuukautta juhlitaan koko kesäkuun ajan. Helsinki Pride -viikkoa vietetään 24.–30.6.2024, ja kulkue ja puistojuhla toteutuvat tuttuun tapaan Pride-viikon lauantaina 29.6.2024. Olemme ylpeästi jo neljättä vuotta Helsinki Priden ylpeä yhteistyökumppani ja Official Marketing Partner 2024, sillä Forum kuuluu kaikille.

VUODEN 2024 TEEMA ON RAUHA JA TOIVO

Rauha on kaikkien yhteiskuntien ja yksilöiden oikeus. Toivoa tarvitsemme erityisesti silloin, kun rauha ei ole itsestäänselvyys. Toivo valaa uskoa tulevaisuuteen sekä ennen kaikkea antaa voimaa tavoitella meille kuuluvia oikeuksia ja oikeudenmukaisempaa maailmaa. 

Rauhaa on saada kasvaa juuri sellaiseksi kuin on. Rauhaa on olla ylpeä omasta identiteetistä ja kehosta. Rauhaa on saada rakastaa ketä haluaa. Rauhan rikkomiselle tai kyseenalaistamiselle ei tule antaa yhteiskunnassamme yhtään sijaa. 

Ihmisoikeuksien merkitys korostuu aikana, jolloin epävarmuus ja konfliktit koettelevat kaikkia, mutta etenkin jo valmiiksi haavoittuvassa asemassa olevia ihmisiä. Toivo on yhteisössä, toisissa ihmisissä. Helsinki Pride -yhteisön tehtävä on luoda ja ylläpitää toivoa silloinkin, kun se tuntuu vaikealta, kun ympäröivän maailman viesti on satuttava. Rauha ja toivo syntyvät tekojen kautta, ylpeydellä ja yhdessä.

-Helsinki Pride

FORUM ON HELSINKI PRIDEN MAIN PARTNER & OFFICIAL MARKETING PARTNER 2024

Liputamme ihmisoikeuksien ja tasa-arvon puolesta näkyvästi Pride-kuukauden aikana, tänä vuonna erityisesti rauhan ja toivon puolesta. Helsinki Priden kampanjointi näkyy isosti Helsigin keskustan keskeisimmällä paikalla Forumin pinnoilla erityisesti juhlaviikolla. Tavoitteenamme on edistää ja tuoda esille viestiä yhdenvertaisuuden puolesta. Toimimme viestinviejinä, mutta lisäksi olemme oppimismatkalla ja valmiita kehittymään ja kehittämään ympäristöämme yhdenvertaisemmaksi.

Pitkäjänteinen yhteistyö Helsinki Priden kanssa kulkee ympärivuotisesti Forumin arvomaailmassa. Yhdenvertaisen ja turvallisen ympäristön mahdollistaminen ohjaa valintojamme ja päätöksiämme kehityshankkeissamme ja markkinointitoimenpiteissämme. Toivomme voivamme tarjota kaikille turvallisen kohtaamispaikan Forumin katon alla vuodesta toiseen. Tervetuloa Helsingin keskustaan olemaan oma itsesi.

TOIVON KIPINÄÄ JA TANSSIJALAN VIPINÄÄ FORUMIN PUISTODISCOSSA

Jalkaudumme Helsinki Priden puistojuhlaan tuomalla paikan päälle viime vuonna supersuosion saaneen Forumin puistodiscon. Kaikille avoimessa discossa DJ:mme Tia Ottman ja Malin Nyqvist soittavat kuumimpia hittejä klo 13:00 - 20:00 ajan. Tanssia saa sydämensä kyllyydestä samanhenkisessä seurassa ja säästä riippumatta joko katetun kupolin alla tai Suomen kesästä taivasalla nauttien.

Lue lisää Helsinki Pride ry:sta ja Helsinki Pride -viikosta: Pride.fi