Hyvän maun herkuttelupaikka: Forumin ruokamaailma!

Forumin 0-kerrokseen on avattu uusi, raikas ja maukkaan kutsuva food court, eli herkullinen ruokamaailma, josta löytyy useita ravintoloita ja ruokalistoja joka makuun. Ravintoloiden valikoimassa on päivittäin tarjolla maistuvimmat lounaat ja päivälliset: kevyttä ja terveellistä katuruokaa, aasialaista twistiä ja meheviä pizzoja. Viihtyisä ruokamaailma on kätevä valinta, sillä koko seurue saa mieleistään ruokaa. Samaan pöytään voi tilata haluamiaan makuja mistä tahansa ruokamaailman ravintolasta. Ruokamaailma palvelee työpäivän lomassa lounastajia, shoppailukierrokselle energiaa tankkaavia ja jokapäivisten kohtaamisien tukikohtana.

Just Vege – kaupungin parhaat falafelit

Raikas, välimerellinen street food vetää puoleensa! Just Vegen ruokalista yhdistelee perinteisiä Lähi-Idän ja Välimeren alueen reseptejä gourmet-kierteellä. Ruokalista on suunniteltu kasvissyöjille, mutta katuruokahenkinen menu maistuu varmasti kaikille.

Forum vinkkaa: testaa Just Vegen mezelautanen! Falafelit kuuluuvat annokseen rapsakkana tuoreeltaan.

Leaf Restarurant – aasialaisia makuja ja sushia

Leafin laajassa buffetissa on tarjolla aitoa, tuoretta ja herkullista aasialaista ruokaa. Lämpimien ja kylmien vaihtoehtojen joukossa on aina myös noin 25 erilaisen sushin valikoima. Monipuolinen ja maukas lounasvalikoima vaihtuu päivittäin.

Forum vinkkaa: Leafin annosmenulta valitset raikkaita ja kuvankauniita bowleja.

Ônam – kevyttä ja terveellistä Vietnamista

Pho-keitto vai sittenkin bun cha -salaatti? Kevyitä ja terveellisiä annoksia tarjoilee vietnamilainen katuruokaravintola, jo klassikon mainetta kantava Ônam. Ruokalistalta löytyy aisteja hiveleviä annoksia – valitse suosikkisi lounaslistalta tai tutustu herkulliseen menuun! 

Forum vinkkaa: mikäli pidät tulisista mauista, tilaa pho-keitto extrachilillä ja rakastu!

Pizza Hut – legendaariset pannupizzat

BBQ Veggie vai Green Pesto? Kukapa ei tykkäisi mehevästä amerikkalaisesta pannupizzasta! Aito ja alkuperäinen Pizza Hut tarjoilee rapeapohjaiset, herkulliset pizzat pieneen ja isompaan nälkään. Valitse listalta tai kokoa oma suosikkisi. Forum vinkkaa: testaa listalta myös ohutpohjaiset pizzat!

Tervetuloa nauttimaan yksin tai yhdessä – myös afterworkeille! Tutustu kaikkiin ravintoloihimme tarkemmin täällä.