Kausialennuksien parhaat palat Forumista

Kaipaako tyylisi päivitystä? Tai ihosi kylmien kelien aikaan hellimistä? Vai kotisi kenties pientä piristystä? Kausialennukset ovat oiva aika lähteä ostoksille, sillä niiden myötä voit säästää pitkän pennin ja löytää juuri sen etsimäsi asian huomattavasti halvemmalla.

Jos tarvitset uutta, ota suunnaksi Helsingin ikonisin kauppakeskus, eli Forum.

Meiltä löytyy monipuolinen kattaus erilaisia liikkeitä, ja yhdellä pysähdyksellä saatkin raksittua useat hankinnat pois ostoslistalta. Hommaa helpottaaksemme, olemme koostaneet listan tämän hetken parhaimmista huippueduista. Nappaa siis tärpit talteen, laita ostohousut jalkaan ja nähdään Helsingin keskustan keskuksessa.

Tyylikkäimmät lookit edullisesti

Tämän hetken cooleimman bleiserilookin löydät BikBokista, jonka valikoimasta yhdistelet niin yksiväriset kuin eriparisetkin asut. Suit up!

Hyvin istuvat alusvaatteet ovat koko asun perusta, mikä meillä suomalaisilla jää monesti vaatekerrosten alla epähuomioon. Ota ryhtiliike ja suunnaksi Change Lingerie tai Funky Lady, josta löydät sopivat alusvaatteet kaikkien asujen kanssa. Asiantuntevat myyjät auttavat mielellään sopivien alusvaatteiden etsinnässä.

Vanhemmat sen tietävät, että lapset tuntuvat aina kasvavan ulos vaatteistaan yhdessä yössä. Perheen pienokaisten vaatteet kannattaa nyt hankkia Jesper Juniorista tai Reimasta, joista löydät aina ajankohtaisia tarjouksia sekä myös kätevästi asut valmiiksi jo ensi kaudelle.  

Muotia löytyy edullisesti myös muista liikkeistämme: katutyylistä pitävien kannattaa piipahtaa Blue Tomatossa ja suomalaiseen muotoiluun luottavien Marimekon myymälässämme. Joko olet käynyt ihastelemassa upeita retrovaatteita uudessa second hand -myymälässämme Beyond Retrossa?

Löytöjä on taatusti tarjolla myös Monkissa, Kappahlissa, Vero Modassa, Mangossa, Jack & Jonesissa, Björn Borgilla, Carlingsilla ja muissa muoti- ja asusteliikkeissämme.

Helli mieltä ja kehoa huokeaan hintaan

Talvikeleillä iho ja keho ovat kovilla, jolloin omaan hyvinvointiin sekä itsensä hellimiseen kannattaa erityisesti panostaa.  Milloin olet viimeksi kiinnittänyt huomiota näköösi? Silmäasemalta löydät aina hyviä tarjouksia linsseihin ja näöntarkastukseen liittyen! Jos toivoisit pääseväsi eroon silmälaseista, varaa aika maksuttomaan leikkauskartoitukseen, jossa asiantuntijamme kertovat operaatiosta lisää.

Ovatko varpaasi muhineet jo liian pitkään piilossa sukkien sisällä ja pieni freesaus olisi tarpeen? Sitten meillä on hyviä uutisia sinulle, sillä Helmi Nails tarjoaa uusille asiakkaille pedikyyrin alennettuun hintaan. Koko kehon huoltoon huumaavan tuoksuiset ja hellivät huipputuotteet löydät Yeppoo&Soonsoosta, Ritualsista ja The Body Shopista.

Etuja kahviloissa ja ravintoloissa 

Herkuttelijoita hemmotellaan Forumissa oikein olan takaa! Ravintoloiden ja kahviloiden tarjouksia kannattaa pitää usein silmällä, sillä niissä tarjoillaan usein erityisen edullisia hintoja sekä rajoitettuja eriä.

Arnoldsilta löydät vastauksen niin suolaiseen kuin makeannälkään. Ota pääruoaksi BTL Bagel, jos bagel kutkuttelee makunystyröitäsi. Jälkiruoaksi on makeaa luvassa, sillä muhkea Banoffee-muffinssi, on monen herkkusuun suosikki ja saatavilla vain rajoitetun ajan. Pizza on aina takuuvarma valinta illalliselle ja Pizza Hutista saat aina herkulliset pizzat jokaiseen makuun.

Forumista löytyy paljon muitakin loistavia ravintoloita, niin isompaan kuin pienempään nälkään. Syömään kannattaa suunnata vaikkapa Ônamiin, Picniciin, Kiila Food & Bariin, Hanko Sushiin, Foodyyn tai Makaronitehtaaseen. Kun taas kahvihammasta kolottaa, apua saat muun muassa Fazer Cafésta, Espresso Housesta tai Momochista. Nam!

Tervetuloa aleostoksille Forumiin!

Tule inspiroitumaan, täsmäostoksille tai pysähtymään rauhassa kaupungin sykkeen keskellä. Alennuksia ja etuja löytyy rutkasti, sillä meiltä löytyy kaikkea: muotia, kauneutta, ravintoloita, elektroniikkaa ja vaikka mitä muuta. Nähdään Forumissa!