Kosmetiikkaketju LYKO saapuu Helsinkiin keväällä 2023

Suomen lippulaivamyymälä avataan Forumiin katutasolle.

Ruotsalainen kosmetiikkaketju Lyko avaa lippulaivamyymälän Suomeen! Avajaisia vietetään Forumin 1-kerroksessa keväällä 2023.

Lykon filosofian mukaan kauneudenhoidon tulee olla hauskaa, ei vakavaa tai teennäistä. Myymälässä pääsee tutustumaan ja kokeilemaan tuotteita inspiroivassa, leikkisässä ja puhuttelevassa ympäristössä.

Lykon tavoitteena on luoda Helsingin keskustaan fyysinen ja inspiroiva kohtaamispaikka kaikille kauneudenhoidosta kiinnostuneille. Myymälä tarjoaa valikoiman jännittävimpiä tuotteita, keskittyen samalla erityisesti asiakkaiden henkilökohtaiseen kohtaamiseen ja neuvontaan.

Myymälässä panostetaan tapahtumallisuuteen ja se on lisäksi tärkeä lanseerausalustana uutuuksille. Myymäläkonseptin lähtökohtana on fyysinen kohtaaminen yhdessä erilaisten digitaalisten elementtien kanssa mahdollisimman joustavan asiakaskokemuksen mahdollistamiseksi.

Rickard Lyko, toimitusjohtaja ja perustaja: ”Olemme nähneet suurta kasvua Suomessa ja haluamme siksi viedä investointimme seuraavalle tasolle. Tänä vuonna olemme vahvistaneet merkittävästi bränditietoisuutta ja myyntimme verkossa on kasvanut voimakkaasti onnistuneiden investointien johdosta. Olemme jo pitkään etsineet keskeistä sijaintia Helsingissä ja olemme iloisia löydettyämme oikean paikan.”

Tervetuloa Suomeen Lyko!

Tietoa Lykosta

Lyko Group AB on kauneudenhoidon asiantuntija markkinoiden laajimmalla valikoimalla, inspiroiden ja ohjaten asiakkaita saavuttamaan itsensä parhaan version. Konserniin kuuluu verkkokauppa, 33 liikettä ja kampaamoa Ruotsissa ja Norjassa sekä yritysmarkkinointitoiminta kolmella ruotsalaisella kauneudenhoitotuotteita valmistavalla tehtaalla. Toiminta työllistää n. 1000 henkilöä. Lue lisää osoitteessa lyko.com