Marcus & Martinus minikeikka ja meet & greet

Norjalainen pop duo Marcus & Martinus saapuvat Forumiin torstaina 1.kesäkuuta!

Supersuosion kerännyt Marcus & Martinus on valloittanut maailmaa ja etenkin Pohjoismaita jo vuodesta 2012 ja kaksikko onkin vieraillut myös Helsingissä useaan otteeseen - Kuten meillä Forumissa edellisen kerran vuonna 2017!

Duo saapuu Forumiin minikeikalle ja tapaamaan faneja torstaina 1.6. klo 17:00 alkaen. Tapahtuma järjestetään kauppakeskuksen 3. kerroksessa. Keikan jälkeen esiintymislavalla käynnistyy meet & greet. 

Tänä vuonna kaksikko kilpaili Ruotsin Euroviisujen valintaohjelmassa Melodifestivalenissa, jossa he sijoittuivat upeasti toiseksi kappaleella "Air".
''Ajoituksen kannalta on parempi hakea Ruotsin edustajina viisuihin kuin Norjan edustajina. Kuulostaa ehkä hassulta, mutta olemme viime aikoina tehneet enemmän töitä Ruotsissa kuin Norjassa'', Marcus kertoi SVT:n haastattelussa.

Duolla on TikTokissa lähes 5 miljoonaa seuraajaa ja heidän yksi tunneituin kappale ''Elektrisk'' on ensimmäinen norjalainen kappale, jota on striimattu Spotifyssa yli 100 miljoonaa kertaa. Onnea Marcus & Martinus ja tervetuloa Forumiin!

TAPAHTUMAINFO:

Tätä on luvassa:

Marcus & Martinus esittävät livenä muutamia ykköshittejään. Keikan jälkeen he haluavat tavata pitkästä aikaa mahdollisimman monta faniaan, joten meet & greetiin on varattu aikaa useampi tunti. Kaikki tapahtumaan liittyvä toiminta päättyy viimeistään klo 20:00. Meet & greet -tapaamisessa on mahdollista saada yhteiskuva ja nimmarikortti niin kauan, kuin niitä riittää. 

Meet & Greet -käytännöt: 

Fanitapaamiseen pääsee jonotusjärjestyksessä. Meet & greet -jono muodostetaan kauppakeskuksen ylimpään eli 3. kerrokseen merkittyyn jonotuslinjaan, joka alkaa esiintymislavan vierestä, lasikaidetta mukaillen. Meet & greet -jonosta on mahdollista seurata keikkaa niin kauan, kun jono kiertää valopihan lasikaidetta. Tapahtuman järjestyksenvalvonta organisoi jonoa klo 12:00 alkaen, tätä ennen jonotus hyvässä hengessä luontaisessa saapumisjärjestyksessä.

Jonotus on mahdollista aikaisintaan alkaen tapahtumapäivän aamuna, sillä kauppakeskus tyhjennetään joka yöksi. Leiriytyminen kauppakeskuksta ympäröivillä kaduilla ei ole sallittua, ja sekä järjestyksenvalvonta että viranomaiset voivat siihen puuttua. Kauppakeskus pystyy huolehtimaan ainoastaan kauppakeskuksen sisätiloissa olevien fanien turvallisuudesta.

Huomiointi ja hyvät tavat:

Mikäli tapahtumassa havaitaan häiriötä artisteja kohtaan, voidaan tapahtuma keskeyttää järjestäjän toimesta. Mikäli tapahtumassa havaitaan huonoa käytöstä muita faneja kohtaan, on tapahtuman järjestyksenvalvonnalla oikeus poistaa häiriötä aiheuttavat henkilöt kauppakeskuksesta.

Tapahtuma on maksuton ja ikärajaton.

Tervetuloa!