Merry Everything!

Forumin joulu on yhtä juhlaa! Ystäviä, yllätyksiä ja herkkuja. Keskeltä kaupunkia löytyy parhaat paketit, tunnelmallinen ja tuoksuva metsäpolku ja maistuvimmat uutuudet.

Upeita sisustuslahjoja ja joulun tunnelmaa kaipaavan kannattaa suunnata uuteen, upeaan Granitin lippulaivamyymälään. Myös syyskuussa avattu Rituals ihastuttaa ylellisillä lahjaideoillaan.

Kosmetiikkaketju Lykon myymälä on täynnä laadukasta kosmetiikkaa ja tuoksuja – asiantunteva henkilökunta auttaa valitsemaan parhaat paketit. Etsitpä sporttia tai muotia, hurmaavia tai käytännöllisiä lahjoja, löydät ne Forumista!

Tule mukaan Joulupuu-keräykseen

Joulu on kaikkien juhla ja jokainen lapsi ansaitsee lahjan. Joulupuu-keräys on tänäkin vuonna Forumin suurin hyväntekeväisyysyhteistyö – toivomme sinunkin osallistuvan!

Tuo oma pakettisi keräyspisteelle ja ole mukana tuomassa jouluiloa kaikille lapsille. Tänä vuonna keräyksen teemana on nuorten mielenterveys- ja jaksamistaitojen vahvistaminen.    

Lahjoituksia otetaan vastaan Forumin 3-kerroksessa:

to-pe 14.-15.12 klo 10:00 - 20:00

la 16.12 klo 10:00-19:00

su 17.12 klo 12:00-18:00


Joulupuu esittää 2023 -tapahtuma valloittaa Forumin

Hyväntekeväisyyskonsertti ja Meet&Greet 29.11. klo 16–20  


Kaikille avoin ja maksuton konsertti järjestetään Kauppakeskus Forumin 3-kerroksessa. Konsertissa kerätään varoja nuorten mielenterveys- ja jaksamistaitojen vahvistamiseen.

Lavalle nousevat upeat Tuomas Kauhanen, Brädi, Sini Yasemin, Elias Kaskinen ja moottorisahajonglööri Janne Mustonen. Konsertin juontavat Joulupuu ry:n toiminnanjohtaja Doris Tuohimaa ja Joulupuun kummi Mandimai Sundberg.

Joulupuun kummien Meet&Greetissä on tavattavissa ihania Joulupuun kummeja: Veetu Vuori, Jasmin Ngo, Mandimai Sundberg ja Derya Dincer. Tule moikkaamaan! Halutessasi saat myös nimmarin ja yhteiskuvan.

Tapahtumassa on Helsingin Joulupuu-keräyksen pop up -keräyspiste sekä Joulupuu-kannatustuotteiden myyntipiste. Ostamalla joulukalentereita tuet Joulupuun työtä lasten ja nuorten eriarvoisuuden vähentämisen parissa. Keräyspisteen järjestää Nuorten Turvatalo.

Tuoksuja ja tunnelmaa joulupolulla 

Astele jouluun Kukontorin metsäisellä joulupolulla. Nauti aitojen havujen tuoksusta, tuikkivista valoista ja ihastuttavasta metsäkeinusta. Nappaa kuppi kuumaa ja rentoudu kaupunkimetsässä jouluostosten keskellä! 


Yllätysten joulupolku – löydä paketit!

Forumin tontut piilottavat jouluyllätyksiä joulupolun varrelle. Seuraa Forumin Instagramissa tonttujen antamia vihjeitä ja löydä yllätys! @kauppakeskusforum

Lahjapakkaamo

Jouluostoksia helpottamassa on tänäkin vuonna lahjapakkaamo. Forumin lahjapakkaamossa kääritään lahjat valmiisiin paketteihin maksutta. Pakkaamo palvelee 0-kerroksessa, Normalia vastapäätä:

Pakkaamo avoinna: 

to-su 30.11.-3.12.
to-su 7.-10.12.
ma-su 11.-17.12.

Kellonajat:

ma-pe klo 15-19
la klo 11-18
su klo 12-18

Jouluviikko

ma-la 18.-23.12. 

ma-pe klo 11-20

la klo 11-19


NRJ Aamun studio jalkautuu Forumiin

Joulun aikaan NRJ Aamun vauhtikaksikko Jokela ja Saarinen jalkautuvat Forumiin ja lähetykset tehdään suorana Forumista!  

Herkutellen jouluostoksille

Forum Food Court on avattu! Herkullisia makuja joulukiireiden keskelle tarjoavat vietnamilainen ônam, aasialainen Leaf Restaurant, välimerellinen Just Vege sekä Pizza Hut.

Tervetuloa Forumiin nauttimaan joulun tunnelmasta, maistelemaan uusia makuja ja löytämään parhaat paketit!