Suomen Itsenäisyyspäivää juhlitaan tiistaina 6. joulukuuta

Forumin yleiset tilat ovat avoinna. Myymälät, kahvilat ja ravintolat palvelevat omin aukioloajoin.

Koko Suomi juhlii tiistaina 6. joulukuuta. Osa Forumin liikkeistä rauhoittuu Itsenäisyyspäivän viettoon ja osaan voit poiketa asioimaan myös pyhäpäivänä.

Liikkeistä löydät viime hetken ratkaisut sinivalkoiseen juhlaan, tai hyödynnä rauhaisa päivä kaupungilla joululahjaostoksiin. Tässä muutama vinkki Itsenäisyyspäivänä palvelevista liikkeistämme:

Alepasta päivittäistavarat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Myymälä on avoinna klo 9:00-18:00, sisäänkäynti lasikulman kautta (Mannerheimintie 20).

DNA Kaupasta ja Elisa Myymälästä löydät mobiiliratkaisut myös itsenäisyyspäivänä. Kerrankin on aikaa hoitaa ne liittymäasiat kuntoon!

Jack & Jonesista nappaat siistit farkut ja paidat juhlaillalliselle ja Juhlamaailmasta koristukset juhlaan kuin juhlaan.

Momochin ihanan pastelliset mochi-donitsit ja -jäätelöt sopivat upeasti koristamaan herkkupöytää. Astu sisään kivijalasta Simokatu 2:sta tai kauppakeskuksen 1-kerroksesta.

My o My Home -myymälän upea Xmas Garage on jouluttajan paratiisi! Jos rakastat värejä ja syöt mieluiten silmilläsi, poikkea myymälään kivijalassa Mansku 18:ssa.

Tarkista kaikki liikekohtaiset aukioloajat TÄÄLTÄ.

Onnea Suomi!