Suomikki Pop up ensimmäistä kertaa Helsinkiin - tule juhlimaan kanssamme kotimaista valmistusta!

Suomikki Pop up sulkee syliinsä yli 500 neliötä satavarmasti Suomessa valmistettua muotia

Järjestimme keväällä onnistuneen Pop upin Tampereen kauppakeskus Ratinassa, ja asiakkaidemme kutsumana tulemme nyt Helsingin ydinkeskustaan kauppakeskus Forumiin!

Kotimainen valmistus halutaan saada näkyväksi ja nostaa esiin upeita muodin brändejä jotka valmistavat tuotteensa satavarmasti Suomessa.Luomme pitkiä työllisyysketjuja Suomeen, ja nostamme Suomen omavaraisuutta pienten tekijöiden voimin. Nyt haluamme yhdistää voimamme ja luoda jotain täysin ennennäkemätöntä: tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden kävellä ostoksille liikkeeseen joka on täynnä satavarmasti Suomessa valmistettua muotia.

Paikalla pääset keskustelemaan itse yrittäjien kanssa, jotka tuovat valikoimansa paikalle. Suomikki on saapunut Forumiin!

Kauppakeskus Forum 2krs. | 21.-24.9.2023

Suomikki Pop up avoinna:

to-pe klo 10-20

la klo 10-18

su klo 12-16

Brändit:

Kiedo, HUJAUS, feelK, OMMELLINEN, Anette Ahokas Design, Ruusa Design, Fmam, Aleksiina Design, Upcycle with Jing, BIRGIT PYYKKÖ, Alldag, RIIMINKA, Virkkukoukkunen

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Satavarmasti Suomessa tehty. Suomikki on luotettava. Suomikki on lempeä. Suomikki pistää hymyilyttämään, sillä se on satavarmasti kotimainen. Suomikin halaukseen kerääntyvät Suomessa tuotteensa valmistavat muotiyritykset.

Suomikki tekee kotimaisen valmistuksen näkyväksi ja nostaa esiin brändejä, jotka valmistavat tuotteensa satavarmasti Suomessa. Haluamme vahvistaa kotimaisen valmistuksen asemaa, sillä kotimainen valmistus luo pitkiä työllisyysketjuja Suomeen. Nostamme Suomen omavaraisuutta pienten tekijöiden voimin ja turvaamme kotimaisen designin jatkuvuutta. Haluamme yhdistää voimamme, ja luoda jotain täysin ennennäkemätöntä: helpotamme aidosti kotimaisen tuotteen hankkimista, ja tarjoamme asiakkaille mahdollisuuden löytää made in Finland-vaatekaappi.

Tapahtumissamme voit kävellä ostoksille liikkeeseen, jonka kaikki tuotteet ovat satavarmasti Suomessa valmistettua muotia. Asiakkaamme pääsevät tapahtumissa tutustumaan aidosti kotimaisiin brändeihin ja tapaamaan yrittäjiä merkkien takana.

Suomikki on kotimaisten yrittäjien perustama, Suomikin perustajabrändit ovat Kiedo, HUJAUS, feelK, OMMELLINEN, Anette Ahokas Design ja KAINO. Haluamme kerätä kaikki satavarmasti Suomessa tuotteensa valmistavat muotibrändit Suomikin halaukseen. Suomikin yhteisö kasvaa; meitä on jo 23 ja uusia kuratoituja brändejä kerääntyy Suomikin yhteisöön kuukausittain. Brändit on esitelty verkkosivuillamme:  suomikki.fi