Talviloma Forumissa – shoppailua, herkuttelua ja hemmottelua

Talviloma lähenee, mutta ovatko lomasuunnitelmasi vielä auki? Jos ajatuksena on viettää lomaa pääkaupunkiseudulla, niin tervetuloa monipuoliseen kauppakeskukseen suoraan Helsingin sydämessä – eli Forumiin! Nappaa tästä artikkelista vinkit hauskaan talvilomapäivään Forumissa.

Inspiroidu keväisistä uutuuksistamme

Tykkäätkö kierrellä kauppoja rauhassa etsiskellessä inspiraatiota vai haluaisitko ennemmin saada kaikki ostokset tehtyä tehokkaasti yhdellä kerralla? Oli vastauksesi kumpi vain, niin Forumissa onnistuu sekä mukavan rauhallisen shoppailupäivän viettäminen kuin tehokkaasti ostoslistan läpikäyminen.

Liikkeitä löytyy laidasta laitaan – muotia ja asusteita, kauneus- ja hyvinvointipalveluita, kauneuden- ja terveyden tuotteita, päivittäistavaroita, sisustusta ja kodintarvikkeita sekä palveluita ja vapaa-ajan virikkeitä. Kaikki saman katon alta!

Olet varmaan huomannut, että kevät hiljalleen jo kolkuttelee ja liikkeisiimme on juuri saapunut ihanan keväisiä uutuuksia, niin itsellesi kuin kotiisi. Olisiko kenties uudet tennarit, aurinkolasit tai keväisempi takki tarpeen? Vai kodin kevyt freesaus tai kauneustuotteiden päivittäminen paikallaan?

Herkuttelua aamusta iltaan

Forumissa vietät rattoisaa lomaa – vaikkapa aamusta iltaan. Monipuolisesta ravintolatarjonnasta löydät aina jotain hyvää purtavaa eikä vatsa pääse kurnimaan missään vaiheessa.

Aamupala maistuu varmasti Espresso Housessa tai Fazer Cafessa ja lounastarjouksia löytyy mm. Ônamista, Pizza Hutista, Suburritos Fresh Mexican Kitchenistä, Hanko Sushista, Foodysta ja KIPPOsta. Pikkunälän iskiessä nappaat välipaladonitsit parempiin suihin joko Arnoldsista tai Momochista ja smoothien matkaan Jungle Juice Barista.

Illalliselle kannattaa suunnata esimerkiksi Kiilaan, Classic Pizza Restaurantiin tai Makaronitehtaalle. Jos ilta jatkuu pidemmäksi, on Apollo Street Bar mukavan rento istuskelubaari sekä tanssiklubi Apollo Live Club saa tanssijalan taatusti vipattamaan.

Hyvinvointia ja hemmottelua loman kunniaksi

Itsensä hemmottelulle ei aina jää arjessa liioin aikaa, joten lomalla on loistohetki laittaa hyvinvointi etusijalle. Forumin Helmi Nails -liikkeessä saat kynnet kuosiin, Jaff Parturi-kampaamossa vierailun jälkeen ovat hiukset mintissä sekä Summer Hair and Beauty tarjoaa monipuolisia kosmetologipalveluita. Jos haluat jatkaa hemmottelua vielä kotona, Ritualsista löydät laadukkaat tuotteet rentouttavaan spa-hetkeen ja Normalista löytyy kaikki mitä kauneudenhoitoon tarvitset – ja vielä vähän enemmän.

Milloin olet viimeksi käynyt hammastarkastuksessa? Loman jälkeen voit raksia senkin pois to do -listalta, sillä Forumista löytyy Kukontorin Hammaslääkärit sekä Mehiläinen, josta löytyy myös muita terveydenhuollon palveluita. Laita lomalla hyvinvointisi kuntoon!

Keskeinen sijainti Helsingin sydämessä

Forum sijaitsee parhaimmilla paikoilla Helsingin keskustassa, sillä kävelyetäisyyden päässä on myös muuta kiinnostavaa nähtävää ja koettavaa. Ratikkapysäkkejä löytyy kauppakeskuksen vierestä ja rautatieasema on muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Saavuitpa sitten läheltä tai kaukaa, on Forumiin hyvin helppo tulla.

Kauppakeskuksesta löytyy säilytyslokeroita K-kerroksesta, jonne saa säilöön niin laukkuja kuin myös päällysvaatteita. Näin sinun ei tarvitse huolehtia hikikarpaloista tai painavista kantamuksista lomapäivää viettäessä. 2-kerroksessa Forum Infon vieressä sijaitsee myös mobiililatausasema, jonka myötä puhelimesi akku ei pääsee loppumaan tärkeällä hetkellä.

Tule siis viettämään hauskoja talvilomahetkiä kanssamme – nähdään Forumissa!