TALVILOMALLA TYYLI ON VAPAA

Nyt kannattaa luisua kohti Forumia!

Meiltä saat kaikki talven merkit, talvilajien varusteet ja välineet. Myymälöiden valikoimasta löytyy tarvikkeet urheiluun, ulkoiluun, laduille ja laskuun. Forumin sporttiliikkeissä sinua palvelee aina ammattitaitoinen henkilökunta, joten löydät takuuvarmasti vaatimuksiasi vastaavat varusteet kaikkiin talven lajeihin.  


Vaatteet Intersportista: laskettelutakki Halti, kerrasto KariTraa, pipo Superyellow.


Pipo: Superyellow Intersportista. Aurinkolasit Silmälasikeskuksesta.

Oh nuts! Meiltä saat maailman terveellisintä pikaruokaa

Ulkoilu on tylsää tyhjin vatsoin, mutta meiltä löytyy ravintolat joka makuun. Forumin ravintolamaailman uusin tulokas on suomalainen uutuusravintola Steelcut Nordic, joka tarjoilee maailman terveellisintä pikaruokaa: teräsleikattua kaurapuuroa. Miltä kuulostaisi haudutettu, herkullinen puuroannos Cinnamon kiss, pähkinäinen Oh nuts! tai vaikkapa tosiulkoilijan makuun sopiva proteiinipitoinen Superpower?Muista ladata Forumin sovellus!

Olethan jo ladannut Forumin sovelluksen? Se kannattaa, koska kanta-asiakkaana saat vieläkin enemmän etuja!

Sovelluksen avulla hiihtelet Forumissa kuin kotonasi, sillä sieltä löydät kaikki liikkeiden tiedot ja kulkureitit, lounaslistat, ajankohtaiset uutiset sekä ympäri vuoden päivittyvät tarjoukset ja kantisedut. Välillä yllätämme kantiksemme giveaway-eduilla, joten kurkista Kanta-asiakasedut-valikkoon aina, kun tiesi käy Forumiin. 


Lataa sovellus maksutta AppStoresta tai GooglePlay-kaupasta, rekisteröidy ja hyödynnä kantis-mobiilikupongit! Esitä mobiilikuponki liikkeen kassalla käyttääksesi alennuksen. Kanta-asiakasedut tulevat näkyviin heti, kun niiden voimassaolo alkaa.


Laskettelutakki, -lasit ja reppu: Blue Tomato Shop


Nähdään ulkona – ja Forumissa!