Testaa, inspiroidu, ilahdu! Kosmetiikan leikkikenttä on Forumissa

Forum on kosmetiikan tukikohtasi. LYKO, Rituals, The Body Shop ja Yeppo & Soonsoo - nämä upeat konseptimyymälät saman katon alla ja vain muutaman askeleen päässä toisistaan! Anna kauneuden ammattilaisten hemmotella sinua parhailla kosmetiikkavinkeillä.

Saippuat, purnukat, meikit ja maskit. Toisille ne aiheuttavat riemun kiljahduksia, toisille ne ovat arjen pakollinen välttämättömyys. Nautitpa kosmetiikasta laatuun satsaten tai kulutat vain sitä pakollista käsisaippuaa, on kosmetiikka mukana päivärutiineissasi useita kertoja vuorokaudessa.

Oletko antanut ajatusta sille, millaisilla tuotteilla kuuraat kätesi, kuorit vartalosi tai viimeistelet kasvosi valmiiksi uuteen päivään? Valitsemalla sopivat tuotteet teet kauneusrutiineistasi toimivia, tehokkaita, hemmottelevia tai ylellisiä.

Kosmetiikkamaailman näyttävien brändäysten ja INCI-listojen villissä viidakossa itselle sopivia tuotteita voi olla haastava löytää, mutta yksin niitä ei tarvitse jäädä etsiskelemään. Forumin liikkeiden henkilökunta toimii oppaanasi oikealle polulle ilolla ja ammattitaidolla! Tutustutaan tarkemmin monipuoliseen tarjontaan.

Korealaista kosmetiikkaa kaikille

Viime vuosina korealainen kosmetiikka on ollut hurjassa suosiossa ja yhä useampi on hurahtanut tähän monivaiheiseen ihonhoitorutiiniin, jossa tulokset puhuvat puolestaan. Korealainen kosmetiikka on yhdistelmä elämyksellisyyttä, hemmottelua ja ihonhoidon tehohoitoa, joilla voidaan ratkaista monta iho-ongelmaa kerralla.

Yeppo&Soonsoo on korealaisen kosmetiikan place to be, sillä liikkeestä löytyy sekä kaikki suosituimmat tuotteet että innovatiivisia uutuuksia, joita et löydä muualta. Asiantuntevat myyjät osaavat kertoa tuotteet, joiden avulla lähdet tavoittelemaan esimerkiksi himoittua lasi-ihoa (glass skin). Lasi-iho tarkoittaa kirkasta, läpikuultavaa, hehkuvaa ja sileää ihoa, jossa ei ole juurikaan näkyviä huokosia. Tämän voi saavuttaa oikeanlaisella ihonhoitorutiinilla ja sitä voi korostaa meikkituotteilla. Viimeistään nyt alkoi kiinnostaa!

Ylellistä hemmottelua ja huumaavia tuoksuja

Kun janoat kotiisi spa-tunnelmaa kohtuullisella budjetilla, navigoi reittisi Rituals-myymälään. Rituals on oikea ylellisyyden ja hemmottelun puolestapuhuja, ja brändi haluaa tuotteillaan muistuttaa sinua hemmottelemaan itseäsi, oli se sitten nauttimalla pitkästä kylvystä tai aasialaisen suitsukkeen tuoksusta. Valikoimasta löytyy klassisia tuotteita niin vartalolle, kotiin kuin kauneudenhoitoon. Tuoksuttele ihania tuotteita ja tee kauneudenhoidostasi astetta enemmän luksusta, tai anna ylellinen kosmetiikkapaketti lahjaksi hemmottelua kaipaavalle. Valikoimassa on tuotelinjastoja myös maskuliinisempaan makuun. Ritualsin ideologian mukaan kauneudenhoito voi parhaimmillaan olla ihana rituaali, joka on samalla sekä rentouttava että hyvinvointia tukeva. Tästä olemme samaa mieltä!

Kauneuden- ja vartalonhoidon klassikkoja

Ikoninen The Body Shop on monelle meistä tuttu jo lapsuudesta, sillä näiden herkullisten tuotteiden historia ulottuu yli 40 vuoden taakse. Klassisten tuotteiden valikoimasta löytyy kaikki ihon kuorintaan, pehmentämiseen ja kosteuttamiseen. Luonnosta inspiraationsa saanut brändi haluaa korostaa luonnollista kauneuttasi myös laadukkailla meikkituotteilla. Tuotteiden tuoksumaailma on pullollaan raikkaita hedelmäisiä ja marjaisia tuoksuja, kuin myös laadukkaita raaka-aineita kuten teepuuta, voipuunvoita ja hamppua. Kaikki tuotteet ovat myös täysin eläinkokeettomia.

Kauan odotettu Lyko on ottanut paikkansa kosmetiikan valtakuntana

Lyko on kosmetiikkatrendien aallon harjalla. Ruotsalainen kosmetiikkaketju Lyko rantautui Suomeen avaamalla lippulaivamyymälän Forumiin keväällä 2023, ollen monen kosmetiikkafanin suosikkikauppa jo ennen tätä verkkokauppana. Nyt lenenkään tarvitse tilata tuotteita verkkokaupasta kotiin ilman testaamismahdollisuutta, sillä kivijalkamyymälässä pääsee ihastelemaan ja hypistelemään kosmetiikkaa livenä. Lyko on myös monen kosmetiikkavaikuttajan lempiliike ja heidän vinkkaamiaan tuotteita löytyy nyt myös ihan läheltä, Helsingin keskustasta. 

Forumin Lyko-myymälässä tapahtuu lähes joka viikko jotain erityistä. Myymälässä järjestetään usein lanseerauksia ja mediatilaisuuksia, joten Simonkadun ja Mannerheimitien kulmauksen ympäri kulkeva vaikuttavan pitkä jono aina Lykon ovelle saakka ei ole harvinainen näky. Tätä ei tarvitse säikähtää, sillä tavallisesti myymälään mahtuu hyvin ja siellä on päivittäin useita kosmetiikan asianatuntijamyyjiä apunasi, joten astu huoletta sisään kauneuden leikkikentälle.

Kosmetiikkalöytöjä aina edullisesti

Normalista löytyy kaikkea maan ja taivaan väliltä – myös kauneudenhoito- ja hygieniatuotteita superedullisesti. Normalista löydät kaikki suosikkituotteet edullisin hinnoin ja voit tutustua tuotemerkkeihin, joihin olet saattanut törmätä sosiaalisessa mediassa tai jopa ulkomailla. Kysyntään on vastattu, sillä Forumin Normal on erikoistunut huomoimaan Tiktokissa trendaavat tuotteet.

Psst! Kosmetiikkaliikkeiden lisäksi meiltä löytyy erilaisia kauneuden- ja hyvinvoinninpalveluita. Kaikki kauneudenhoitoon löytyy Forumista!