Tyylillä kohti syksyä – sisällä, ulkona ja kauneuspisteellä!

Syyslomalla on hyvä aika huomioida viilenevä syksy ja pimeät illat niin sisällä kuin ulkonakin.  Kauppakeskus Forumista löytyy laaja valikoima liikkeitä, tuotteita ja ammattitaitoista palvelua parhaiden valintojen tueksi.  

Valaistu Granitissa

Lokakuussa on ihana hyggeillä ihan vaan sisällä ja laittaa koti valmiiksi loppuvuotta varten. Granit on avannut uuden, upean lippulaivamyymälän Forumiin. Valikoimasta löytyy kauniita valaisimia sekä laadukkaita sisä- ja ulkovalosarjoja, joilla on helppo tuoda lisävaloa ja luoda tunnelmaa kotiin. Myös kynttilät kuuluvat syksyyn – tule tutustumaan tarjoustuotteisiin!   

Lykon ihonhoitovinkit syksyyn! 

Ilmojen viiletessä on tärkeää kiinnittää huomiota myös ihonhoidon rutiineihin. Lykon kosmetologi Elisa Nylund antaa oivalliset vinkit syksyn ihonhoitoon:

”Kevyet puhdistustuotteet kannattaa vaihtaa kosteuttaviin ja ravitseviin tuotteisiin, sillä syksyllä ja talvella ilma on usein kuivempaa. Ihon kosteutusta voi tehostaa myös seerumeilla ja kosteuttavilla kasvonaamioilla.

Syksylläkin tulee muistaa aurinkosuoja! Vaikka päivät ovat lyhyempiä eikä aurinkoa aina näy, voi se silti vahingoittaa ihoa. Käytä aurinkosuojaa päivittäin vuodenajasta riippumatta. Muistathan myös puhdistaa kasvot huolellisesti aamuin, illoin ja ulkoilun jälkeen. Näin poistat hien, lian ja mahdolliset epäpuhtaudet. Me Lykolla autamme mielellämme valitsemaan sinulle sopivat tuotteet!”   

Luonto kutsuu syyslomalaista!

Ulkoilusta ja retkeilystä innostuneelle Forumista löytyy niin ikään paljon valikoimaa. Scandinavian Outdoorin myymäläpäällikkö Sauli Touronen muistuttaa erityisesti lämmön ja vedenpitävyyden huomioimisesta syksyn retkillä:

”Vedenpitäviä jalkineita kysytään paljon. Meiltä löytyy laaja valikoima jalkineita erilaisiin tarpeisiin: lenkkareita ja vapaa-ajan jalkineita arkikäyttöön sekä retkeilykenkiä poluille ja maastoon. Retkeilytarvikkeissa ajankohtaisia ovat nyt lämpimämmät makuupussit ja makuualustat sekä termospullot ja otsalamput. Lisälämpöä tarvitaan, kun yölämpötilat laskevat lähelle nollaa ja hetken päästä jo sen alapuolelle. Termospulloille on tarvetta erityisesti syksyn päiväretkillä – lämmin juoma ja ruoka maistuu erityisen hyvälle viileässä ulkoilmassa!”  

Illat pimenevät vauhdilla, joten muista myös näkyvyys. Scandinavian Outdoorista löytyy kattava valikoima otsavaloja, taskulamppuja ja pyöränvaloja tarvikkeineen. Tutustu myös Intersportin, Stadiumin ja Blue Tomaton valikoimaan!  

Ota startti syyslomaan suoraan Helsingin keskustasta. Tervetuloa Forumiin!