WEEKEND FESTIVAL X FORUM - kumppanuus saa jatkoa vuonna 2024!

Festarikesää kohti kiihtyvä yhteistyö pitää sisällään lippuskaboja ja yllätyksellisiä yhteistyötoteutuksia paikan päällä Forumissa sekä festarialueella, unohtamatta parhaita festarivinkkejä, asutärppejä sekä ennakkorannekkeenvaihdon tapahtumaviikolla Forumissa. 

Weekend Festival tuo 2.-3.8.2024 Espoon Vermon tapahtumapuistoon jälleen elektronisen musiikin kärkinimiä. Ensimmäiset artistit on kiinnitetty ja lavalla nähdään tulevana kesänä elektronisen musiikin tähtiä, kuten Timmy Trumpet, Will Sparks, Showtek sekä Tungevaag, Tiësto, Alan Walker ja Boris Brejcha. Festivaali muuttuu ensi vuodesta alkaen K-18 -tapahtumaksi ja koko kesän 2024 festivaali tullaan järjestämään ikärajallisena. 

Viime kesän Weekend Festivalin päälavan vierellä loisti Forum lounge. Kuva: Heikki Salonen, 2023.

FORUM FOR WEEKEND FESTIVAL

Forum on myös ensi vuonna festarikävijöiden tukikohta, josta löytyy trendit ja varusteet kesän odotetuimpaan viikonloppuun. Tuttuun tapaan myös ensi kesänä Weekend Festival -liput voi tulla vaihtamaan ennakkoon rannekkeisiin Forumissa, mikä nopeuttaa pääsyä festarialueelle Vermossa. Itse festarialueella Forum on mukana nostattamassa tempoa  visuaalisuudella ja aktiviteeteilla, joista on iloa ja lisäarvoa festarikansalle. Forumin ensi vuoden aluetoteutus pidetäänkin vielä visusti salassa, kuten myös muut Forumin Weekend Festival -yllätykset, joita on luvassa! 

Forum tuo festarialueelle visuaalisuutta ja elämyksiä. Viime kesänä loungessa oli Lykon glam station ja 360-kuvauspiste. Kuva: Olav Stubberud, 2023.

Lue tuoreimmat festariuutiset: wknd.fi

Katso kesän 2023 Forum for Weekend Festival -tunnelmia YouTubesta tästä.

Seuraa Forumia Instagramissa tästä ja kuulet ajankohtaisimmat uutiset festariyhteistyöstä. 

Kansikuva: Heikki Salonen, 2023.