EuroPark P-CityForum

Helppoa pysäköintiä

P-CityForumin pysäköintihalli on EuroParkin Autopay-kohde. Pysäköinti P-CityForumissa on sujuvaa ja asiakasystävällistä, koska et tarvitse pysäköintilippua eikä sisään- ja ulosajoissa ole puomeja. Autopay-konseptimme perustuu autojen rekisterinumeroiden tunnistukseen. Rekisteritunnistus aloittaa ja lopettaa pysäköintiajan, kun ajat sisään pysäköintialueelle ja sieltä ulos.

P-CityForumissa on kaksi tasoa ja sisäänajo halliin tapahtuu Simonkadulta, Ruoholahdenkadulta tai Jaakonkadulta (kääntyminen Eteläiseltä ja Pohjoiselta Rautatienkadulta). Hallista on suora jalankulku Forumin kauppakeskukseen.

Maksuautomaatit ovat väriltään oransseja ja ne sijaitsevat jalankuluissa. Pysäköinnin maksamiseen tarvitset ajoneuvon rekisterinumeron. Autopay-järjestelmä mahdollistaa maksamaisen myös muilla tavoilla.

Vaivattomin tapa maksaa pysäköinti P-CityForumissa, on ottaa käyttöön automaattiveloitus osoitteessa www.autopay.io/signup. Kun olet rekisteröitynyt Autopay-käyttäjäksi ja lisännyt tiliisi ajoneuvon rekisterinumeron ja maksukortin tiedot, voit jatkossa ajaa sisään, käydä asioilla ja ajaa ulos. Pysäköintimaksut ilman lisäkuluja veloitetaan automaattisesti kortiltasi.

Pysäköinnin maksaminen jälkikäteen ilman lisäkuluja onnistuu 48 tunnin sisällä siitä, kun olet ajanut ulos P-CityForumista osoitteessa www.autopay.io. Voit myös maksaa pysäköinnin mobiilimaksuna EasyParkilla tai ParkManilla. Muistathan kuitenkin tarkistaa, että olet valinnut mobiilisovelluksesta oikean alueen.

Jos et käytä muita maksamisvaihtoehtoja, saat meiltä laskun. Silloin pysäköintimaksuun lisätään laskutuslisä 5 €, joten suosittelemme, että käytät jotain muuta vaihtoehtoa.

Maksuvaihtoehtoihin ja muihin hallin tietoihin voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.europark.fi

Aukioloajat
Ma-su 6-24
Ulosajo mahdollista 24 h

Tervetuloa pysäköimään!

Aukioloajat

Ma-Su 06-00

Sijainti kauppakeskuksessa

P-kerros