Gigantti

Gigantti Forum

Toimiala

Gigantin toimialaa ovat kodinelektroniikka sekä siihen liittyvät tele- ja datatuotteet. Näiden tuotteiden parissa yrityksemme harjoittaa koko maan kattavaa liiketoimintaa, niin yksittäisten kuluttajien kuin yritystenkin kanssa. Useiden tavaratalojen ohella myös Gigantin oma verkkokauppa palvelee asiakkaitaan ja tarjoaa heille tuotteiden helpon sekä luotettavan tavoitettavuuden aina kellon ympäri.

Tuotevalikoima

Gigantin toimintaperiaatteena on tarjota asiakkailleen laajoja valikoimia tunnettuja merkkejä mahdollisimman edulliseen hintaan. Vähitellen ympäri Suomea levittäytyvät megastore-konseptin myymälät pyrkivät varmistamaan mahdollisimman kattavan tarjonnan sekä vaihtoehtoja vaativammillekin kuluttajille. Fyysisten tuotteiden lisäksi Gigantti tarjoaa erinäisiä palveluita, kuten kuljetuksia, asennuksia, tuoteturvaa, maksuvaihtoehtoja ym. täydellisen käyttäjäkokemuksen mahdollistamiseksi. Pyrimme liiketoiminnallamme saavuttamaan mahdollisimman korkean asiakastyytyväisyyden myyjien ammattitaitoisen osaamisen, kuluttajaystävällisten hintojen sekä tuotteiden 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden avulla.

Organisaatio ja johtaminen

Gigantti on osa Norjassa toimivaa Elkjøp-konsernia, joka kuuluu englantilaisen kodinelektroniikkajätin, DSG International Oyj:n, omistukseen. Yhteistyö pohjoismaisten ketjujen välillä on monipuolista ja ideoita sekä ajatuksia vaihdetaan jatkuvasti konsernin tehokkuuden ja asiakaslähtöisyyden parantamiseksi. Suomessa Gigantin toimintaa johdetaan Vantaan Tammiston konttorilta käsin. Pääkonttorin sekä Pohjoismaiden suurimman kodinkonetavaratalon sijoittaminen juuri Tammistoon on niin tavoitettavuuden kuin yrityksen historiankin kannalta merkittävää. Samaisella paikalla avattiin nimittäin Suomen ensimmäinen Gigantti vuonna 1999.

Aukioloajat

Ma-Pe 10-20
La 10-19
Su 12-18

Poikkeusaukioloajat
  • Juhannusaatto Suljettu
  • Juhannuspäivä Suljettu

Sijainti kauppakeskuksessa

K krs, 0. krs

Yhteystiedot

020 321 321

Verkkosivu

www.gigantti.fi

Sosiaalinen media