Forum for freedom - nämä ovat kesän kuumimmat kuplat

Kesäkatu polttaa, aurinko lämmittää ja vaikka lomaa ei olisikaan edessä, niin tärkeintähän on vapauden tuntu. Keskeltä Helsinkiä löydät kaiken, mitä kesän viettoon, juhliin ja festareille tarvitset. Leijaile kevyesti kohti yöttömiä öitä Forumin kautta.

Sunkissed summer

Kesän lämpö luo kuplivaa tunnetta vatsan pohjaan, kun vapaus tuntuu koko kehossa ja haluamme ottaa irti kaiken mitä kesällä on tarjota. Kesäkuplassa leijuessa ei kannata unohtaa sitä tärkeitä, eli sinua itseäsi ja erityisesti ihoasi. Oletkin ehkä huomannut, että kesäiho on aivan toisenlainen kuin kylminä vuodenaikoina. Tämä johtuu UV-säteilystä, joka paksuntaa ihoa sen rakentaessa omaa suojakerrostaan.

Älä jätä ihoasi yksin: muista suojautua auringolta päivittäin. Huolehdittuasi ihon hyvinvoinnista, suosittelemme ottamaan ilon irti herkullisista värikosmetiikkatuotteista ja kesäisistä kukkaistuoksuista. Kun kaipaat päivetystä ilman auringon haittavaikutuksia, ota käyttöön hyvä itseruskettava. Saat ihollesi kauniin hehkun turvallisesti. Sukella todelliseen saippuakuplaan, eli Forumin ihaniin kosmetiikkaliikkeisiin. Testaa tuotteita ja nappaa asiantuntijavinkit auttavaiselta henkilökunnalta.

TOP 5 Forum for Beauty: LYKO, NormalRituals, The Body ShopYeppo & Soonsoo

Kesällä tyyli on vapaa

Pienet juhlahetket ja suuret festivaalit kuuluvat kesään. Lämpö antaa vapauden leikitellä tyyleillä aivan toiseen tapaan kuin talven pakkasilla. Ohjelmoi itsesi festarikuplaan rakentamalla fiilis vaatteilla ja asusteilla. Nollarimuoti on palannut kauppoihin ja herättää joko nostalgiaa tai uutuudenviehätystä sukupolvesta riippuen. Näyttikö se todella noin hyvältä jo silloin? (Suosittelemme katsomaan pari jaksoa Frendien uusintoja ja näet vastauksen.)

Ajankohtaisen lookin rakennat yhdistelemällä istuvan liiviyläosan matalavyötäröisiin housuihin. Kun haluat kääntää katseita upealla lookilla, nostamme esille kokofarkkuasut, valkoiset pellava-asut, naruolkainmekot ja cowboy-bootsit sekä butterfly-topit, joita koristavat solmittavat nauhaykistyiskohdat. Jos trendihypet pistävät mietityttämään, luota varmaan klassikkoon: Carlingsin bändipaitavalikoimalla ei voi mennä vikaan. Second handia arvostavalle täsmäkohteita ovat Beyond Retro ja aurinkolasien Outlet-osasto Synsam Forumissa.

P.S. Tiesitkö, että Forum on Weekend Festivalin pääyhteistyökumppani? Mikäli olet tulossa Weekendiin, pyörähdä vaihtamassa liput rannekkeisiin ennakkoon Forumissa festariviikolla. Mikäli liput vielä uupuu, kannattaa seurata Forumin Instagram-tiliä, sillä kesän aikana kanavalla julkaistaan useampia lippukilpailuja.

TOP 5 Forum for Festivals: BikbokGina Tricot, H&MMangoVero Moda.

Ollaanko herkullisia kesäkavereita?

Olitpa ravintolakuplassa kelluva foodie tai kasuaalia kahvilakansaa, kaikki maistuu paremmalta ystävien seurassa. Meillä herkuttelu on helppoa ja nopeaa, ja juuri niin syntistä tai terveellistä kuin itse haluat. Kaksi vegeravintolaamme tarjoavat vaihtoehtoja kumpaankin mielitekoon ja ajankohtaiset ketjuravintolamme tarjoilevat tuttuja makuja kaikkiruokaisille. Mikäli haluat nauttia ulkoilmasta, hyödynnä Kukontorin terassiravintolat tai nappaa takeaway ja istahda pihakeinuihimme nauttimaan. 

Jälkkärivinkkiä ei tarvitse lähteä kauempaa hakemaan. Anna Momochin mochi-jäätelön tai Happy Timesin rullajätskin ilahduttaa iltapäivääsi jollakin aivan uudella. 

TOP 5 Forum for Tastyness: Classic Pizza Restaurant, Hanko AasiaJust Vegeplants by usMakaronitehdas.

Bubbling under - FORUM X ILLUSION

Tänä kesänä Forum kutsuu sinut paikan päälle kokemaan illuusioiden maailman! Löydätkö X-kirjaimen? Kasva ja kutistu Amesin huoneessa ja kurkista äärettömään tilaan. Kuten parhaat kokemukset, tämäkin toimii parhaiten kaverin kanssa, kameralla kuvattuna ja jaettuna. Tule, näe, koe! Lue lisää täällä.