Forum for Friends <3 Ystävänpäivä 2024 on makuelämyksiä ja hurmaavia tuoksuja

Tervetuloa Forumiin viettämään ystävänpäivää! Anna aikaasi rakkaimmillesi yhteisen herkuttelu- tai tuoksutteluhetken äärellä ja yllätä itsesi tai ystäväsi sydänfoliopallolla! Ihanan Forum for you -sydänpallon voit napata mukaasi valopihaa ympäröivistä kaiteista ystävänpäivänä keskiviikkona 14. helmikuuta. Lue lisää ystävänpäivävinkkejä ja tietoa sydänpallojaosta.

Tie ystävyyden sydämeen vie makumatkalle

Meiltä Forumista löytyy monta paikkaa yhteiseen ajanviettoon ja herkutteluun. Uudistuneessa 0-kerroksen ruokamaailmassa makuasioista ei tarvitse kiistellä, sillä voitte kerätä kokoelman annoksia neljästä eri keittiöstä saman pöydän ääreen. Urheilulliselle ystäväporukalle paras paikka on uusi Apollo Sports Bar after work -annoksineen. Romanttisin aatoksin suosittelemme suuntaamaan Classic Pizza Restaurantiin Manskulle.

Herkkusuille ehdoton kohde on Momochi-kahvila. Momochista löytyy paikan päällä leivottuja, tuoreita japanilaisia mochi-donitseja ja mochi-jäätelöä. Klassikoiden ystäville kantapaikka on Fazer Café leivonnaisineen. Suklaan ystävälle suosituksena erityisesti Fazerin Sininen -suklaakakkupala. Espresso Housen olohuonemainen ympäristö tarjoaa puitteet rennolle jutustelulle ja monipuoliset kahvijuomat herauttavat veden kielelle. Jos tilanne vaatii take awayta, kutsu kaverisi maistelemaan Arnoldsin herkullisia donitseja tai bageleita. Terveellisempien herkkujen ystävää voi ilahduttaa Jungle Juice Barin tai plants by usin ravitsevalla smoothiella.

Vuoden 2024 ystävänpäivävinkkimme keskittyy kosmetiikan äärelle

Kun haluat huomioida ystävääsi pienellä lahjalla, löytyy Forumista paljon ideoita! Tämänkertainen vinkkimme keskittyy kosmetiikkaan, sillä se on hyödyllistä ja hemmottelevaa samanaikaisesti. Meillä onkin kaikki kosmetiikan ykkösmyymälät: LYKOn elämyksellinen kylpyhuonemyymälä inspiroi testailemaan tuotteita paikan päällä. Rituals on täynnä ylelliseltä tuoksuvia ihonhoito- ja kylpytuotteita sekä huonetuoksuja. Yeppo & Soonsoo taas kokoaa yhteen eksklusiivista korealaista kosmetiikkaa ja lifestylea. The Body Shopin valikoima on kuin suoraan hedelmäpuutarhasta. Yhteiseksi ajanvietteeksi sopii myös tuoksutteluhetki liikkeissä. Tuoksumaailmat, aito palvelu ja laadukkaiden tuotteiden laaja kirjo odottavat Forumissa.

Sydänfoliopallot ilahduttavat

Rakastettu perinne saa jatkoa myös tänä ystävänpäivänä, kun tuhannet sydänfoliopallot valtaavat Forumin kaikkien kerrosten kaiteet. Nappaa pallo lahjaksi itsellesi tai ystävällesi. Olethan ystävällinen ja huomioithan, että palloja on tarkoitettu yksi per asiakas, jotta mahdollisimman moni pääsee ilahtumaan. Ensimmäinen pallokierros valmistuu kaiteisiin lounasaikaan ja toinen kierros iltapäivällä. 

Osassa pallojen sydämenmuotoisista painoista piilee yllätys! Tarkista, onko juuri Sinun sydänpallosi painossa etu, jolla saat laadukkaan Forum X SIGG -juomapullon Infopisteeltämme 2. kerroksesta Ystävänpäivänä. Yllätyksiä on yhteensä 100 kpl erä ja 1 per asiakas.

Ihanaa ystävänpäivää, nähdään Forumissa!