Ollaanko herkullisia kesäkavereita?

Olitpa ravintolakuplassa kelluva foodie tai kasuaalia kahvilakansaa, kaikki maistuu paremmalta ystävien seurassa. Forumissa herkuttelu on helppoa ja nopeaa, ja juuri niin syntistä tai terveellistä kuin itse haluat.

Forumista löydät tutut klassikot ja aina uusiakin makuja. Kun haluat varmoja makuelämyksiä, tiedät mihin suunnata.

Kaksi vegeravintolaamme, plants by us ja Just Vege, tarjoavat vaihtoehtoja niin terveellistä kuin syntisempääkin annosta kaipaaville.

Jälkkärivinkkiä ei tarvitse lähteä kauempaa hakemaan. Anna Momochin mochi-jäätelöiden ja donitsien tai Happy Timesin rullajätskin ilahduttaa iltapäivääsi jollakin aivan uudella. Täytyyhän elämässä olla makeitakin juttuja! 

Uudistunut 0-kerroksen food court on oikea ruokamaailma. Food court on hyvä valinta isollekin porukalle, koska samaan pöytään voi tilata annoksia mistä tahansa  ruokamaailman viidestä ravintolasta.

Pizzaperjantai .. vai sittenkin pizzatiistai? Ei se kesällä ole niin tarkkaa. Valitse legendaarinen Pizza Hut tai Classic Pizza Restaurant. Psst! Joko olet testannut Makaronitehtaan? Suomen parasta ja tuoreinta pastaa Classic Pizza Restaurantin alakerrassa.

Apollo Sports Bar on kaupungin uusi sporttibaari, jossa voit nauttia urheilusta hyvän ruoan ja vaikkapa cocktailin kera. 

Forumin ravintolat ja kahvilat tarjoilevat maukkaita lounaita myös kesän ajan. Maistuisiko mehevä burgeri vai sittenkin raikas salaatti?

Erinomaiset sushit, baot ja bowlit löydät Hanko Asiasta, syö paikan päällä tai nappaa evääksi.

Picnicin raikkaat salaatit ja patongit maistuvat hellepäivinäkin ja Jungle Juice Barista nappaat nopeasti matkaan herkullisen marjaisat ja hedelmäiset smoothiet. Kun haluat nauttia ulkoilmasta, hyödynnä Kukontorin terassiravintolat tai nappaa takeaway ja istahda pihakeinuihimme nauttimaan.


Forum for Food Lovers!